Reviews

Reviews – Ervaringen van deelnemers over mindfulness training

Anya over de Mindfulness training: Mooi aantal deelnemers waardoor genoeg ruimte voor mooie evaluaties en het echte gevoel van “delen”. Hierdoor is een goede dynamiek ontstaan met name door het delen van ervaringen tussen trainer-deelnemer en deelnemers onderling. Bedankt voor alle mooie, waardevolle lessen, tips en jullie onvoorwaardelijk “aandacht”. Het was een mooie reis door het landschap van gewoontes, obstakels, stress, acceptatie en gedachten waarbij ik op een vertragende manier milder naar de wereld om mij heen en naar mezelf ben gaan kijken.”

Ruud over de Mindfulness training: “Jullie zijn beiden zeer fijn om naar te luisteren: geïnteresseerd, open, laagdrempelig. Door mijn medische achtergrond vond ik met name de uitleg over het brein en stress erg boeiend. Stiltedag was erg leuk. Geleerd: bewustwording van gevoelens in en van mijn eigen lichaam. Groepsgrootte is goed, dit maakt de ervaring persoonlijker.”

Ine over de Mindfulness training: “Groepsgrootte super, leerzaam om dit in groepsverband te doen met nabesprekingen. Handig werkboek als naslagwerk. Geleerd om minder gejaagd te zijn en meer aandacht te hebben voor de dingen in het leven die er toe doen. Meer leven in het moment!”

Ronald over de Mindfulness training:Fijn dat de groep niet te groot was zodat er veel aandacht was voor persoonlijke evaluatie en toch voldoende diversiteit deelnemers dat we van elkaar konden leren. Jeroen, de manier waarop je het deed sprak mij aan: je vraagt door, legt uit en straalt rust en zorg naar de groep uit. Ik heb geleerd dat mindfulness gaat om bewustwording en niet om ontspanning en focus.Van buiten naar jezelf kunnen kijken en gedachten, gevoelens waar te nemen. Hierdoor niet in de automatische piloot te belanden. Prima locatie en tijd en heerlijke koffie!”

Luc over de Mindfulness training: “Geleerd dat andere mensen met hetzelfde zitten als ik. Dat geeft acceptatie. Meer bewustwording gekregen zodat ik beter met problemen om kan gaan. Groepsgrootte is prettig. Jullie zijn prettige mensen!”

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

Neem contact met mij op