Contact -Afspraak maken - Aanmelden

Harmotion – Praktijk voor Psychosomatiek – Voorschoten

Locatie

Harmotion – Praktijk voor Psychosomatiek
Papelaan 85-K
2252 EG Voorschoten
Email: info@harmotion.nl
Telefoon of WhatsApp: 071-2032462

Binnenkomst van het gebouw Papelaan 85

De praktijk bevindt zich in het verzamelgebouw van de Papelaan 85. Je kunt de hoofdingang nemen aan de voorzijde van het gebouw. Je dient eerst aan te bellen op het inbelsysteem bij het naamplaatje Harmotion. Vervolg dan de trap naar beneden (-1) en ga linksaf de gang in. Je vind de praktijk aan het einde van de gang links. Makkelijker is de zij-ingang (invalide-ingang) te nemen. Ook hier dien je aan te bellen bij Harmotion. Ik doe dan op afstand de deur voor je open. Bij binnenkomst ga je rechtsaf en de praktijk bevindt zich dan aan de linkerkant. Neem plaats op het zitje op de gang.

Bereikbaarheid telefonisch/WhatsApp

Je kunt mij bellen op telefoonnummer 071-2032462. Echter tijdens sessies neem ik geen telefoon aan om de optimale aandacht voor desbetreffende cliënt te hebben. Hierdoor ben ik niet makkelijk telefonisch bereikbaar. Spreek dan gerust een voicemail bericht in of stuur een WhatsApp bericht. Ik neem dan contact op met jou. Ik streef ernaar binnen 48 uur te reageren (maar meestal sneller).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier, een email sturen naar info@harmotion.nl of per telefoon en of WhatsApp-berichtje: 071-2032462

Naar de praktijk

We hebben in Voorschoten een centrale ligging nabij de omliggende plaatsen Wassenaar, Leiden, Leidschendam en Den Haag. We zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaatsen van het gebouw of aan de overkant op de parkeerplaats van Station Voorschoten. Harmotion is gelegen aan de overkant van NS station Voorschoten (sprinter tussen Den haag en Leiden) en er stoppen diverse bussen op 50 meter afstand.

Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek

De mogelijkheid bestaat om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze afspraak is bedoeld om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen en de mogelijkheden van psychosomatische fysiotherapie of coaching te bespreken. Weet je al dat je wilt starten met therapie, coaching? Meld je dan direct aan of maak een afspraak voor een intake.

* Deze velden zijn verplicht

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

Neem contact met mij op