Contact -Afspraak maken - Aanmelden

Contact – Afspraak maken – Aanmelden  Harmotion – Voorschoten

Maak een afspraak of meld je aan via:
Email: info@harmotion.nl
Telefoon: 071-2032462
Aanmeldingsformulier: zie hieronder

Mogelijk zijn we tijdens sessies minder goed telefonisch bereikbaar. Spreek dan gerust een boodschap in met je naam en telefoonnummer of vul het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij contact op met jou.

Locatie Voorschoten – nabij Leidschendam, Wassenaar, Leiden en Den Haag

Harmotion – Gespecialiseerd centrum psychosomatiek
Papelaan 85N
2252 EG Voorschoten

We hebben in Voorschoten een centrale ligging nabij de omliggende plaatsen Wassenaar, Leiden, Leidschendam en Den Haag. We zijn goed bereikbaar per auto (gratis parkeren) en openbaar vervoer. Harmotion is gelegen aan de overkant van NS station Voorschoten (sprinter tussen Den haag en Leiden). Je kunt de hoofdingang nemen aan de voorzijde van het gebouw. Vervolg dan de trap naar beneden (-1) en ga linksaf de gang in. Makkelijker is de zij-ingang (invalide-ingang) te nemen (Rouboslaan), dan sta je gelijk bij ons voor de deur.

Vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek

De mogelijkheid bestaat om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Deze afspraak is bedoeld om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen en de mogelijkheden van psychosomatische fysiotherapie, nascholing, coaching of training te bespreken. Weet je al dat je wilt starten met therapie, coaching of een training? Meld je dan direct aan of maak een afspraak voor een intake.

Flexibele openingstijden!
Geen wachtlijst!

* Deze velden zijn verplicht

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

Neem contact met ons op