Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/3/7/harmotion.nl/httpd.www/wp-content/themes/harmotion/page-quickfinders.php on line 17 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/2/3/7/harmotion.nl/httpd.www/wp-content/themes/harmotion/page-quickfinders.php on line 17
Nascholing in de psychosomatiek: De Nieuwe Generatie

Harmotion is een gespecialiseerd centrum in de psychosomatiek. We bieden onderwijs en nascholing aan gespecialiseerde fysio-, ergo- en oefentherapeuten in de psychosomatiek.

De Nieuwe Generatie verwijst enerzijds naar de relatief nieuwe (derde) stroming gedragstherapie en anderzijds naar de nieuwe generatie psychosomatisch therapeuten die inzichten vanuit deze stroming willen integreren in hun professioneel handelen. Het nascholingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor gespecialiseerd fysio-, ergo- en oefentherapeuten in de psychosomatiek. We ondersteunen therapeuten in hun professionele ontwikkeling door bij te dragen aan hun kennis, inzichten, attitude, vaardigheden en visievorming. Als organisatie streven we ernaar om de beroepspraktijk, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek met elkaar te verbinden.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

Neem contact met mij op