Mindfulness terugkombijeenkomsten

Mindfulness terugkombijeenkomsten

Merk je dat het lastig is om mindfulness op je agenda te houden nadat de vaste structuur van de 8-weekse training is weggevallen? En heb je behoefte om je mindfulness-vaardigheden in je dagelijks leven te onderhouden, te verdiepen of op te frissen? Dan bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan de terugkombijeenkomsten.

Voor wie?

Mensen die bij ons of elders een 8 -weekse mindfulness training (MBSR) hebben gevolgd. Mensen die graag hun mindfulness-vaardigheden willen bijhouden, verdiepen of opfrissen. Ook kunnen de terugkombijeenkomsten je stimuleren om de draad weer op te pakken. Veel mensen geven aan om door te gaan met datgene wat ze geleerd hebben tijdens de training. Ondanks deze goede voornemens vinden mensen het lastig om op eigen kracht hier tijd en ruimte voor te maken. Daarnaast ervaren mensen dat beoefening in groepsverband, op een vastgestelde tijd, een andere waarde heeft dan thuis beoefenen. Juist omdat we in groepsverband reflecteren op de ervaringen en kunnen leren van elkaar.

Programma

Het programma van de terugkombijeenkomsten zijn gebaseerd op de bekende basisoefeningen uit de mindfulness-training zoals de bodyscan, ademmeditatie, zitmeditatie en mindful yoga. Elke terugkombijeenkomst zal er ook een thema aan bod komen of een variatie zijn op de basisoefeningen. Daarnaast is er ruimte om ervaringen te delen, van elkaar te leren en tot nieuwe inzichten te komen. De terugkombijeenkomsten duren 2 uur.

Meedoen?

De terugkombijeenkomsten vinden plaats op dinsdags van 19.00 tot 21.00. Inloop is vanaf 18.45 voor een lekker bakje koffie of thee. Wil je deelnemen laat dit bij voorkeur minimaal 3 dagen van te voren weten (per mail info@harmotion.nl of telefoon). Ben je nog niet bekend bij onze praktijk, vul dan het contactformulier in of stuur een mail met je naam, email en telefoonnummer. Dan hebben we eerst een persoonlijke kennismakingsgesprek (per telefoon of op locatie).

Eerstvolgende data:

  • Op dit moment worden de terugkombijeenkomsten niet gegeven.

Kosten

Kosten voor een terugkombijeenkomst: 20,00 euro (incl. 21%  BTW voor particulieren, excl. 21% BTW via betaling werkgever/bedrijf). Inbegrepen: thee of lekkere koffie.

Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart te kopen. Kosten hiervoor zijn 95 euro voor 5x of 175 euro voor 10x.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of heb je een vraag?

Neem contact met ons op